top of page

Trädgårdsdesigner och dekoratör

De bästa av två världar
Into the Green

Tillsammans med naturen

I varje trädgårdsprojekt ser jag skapandet som en långsiktig plan där jag jobbar med, och inte emot, naturen för att hitta en passande form och funktion som grund. Jag är utbildat dekoratör och trädgårdsdesigner och kombinerar det bästa av två världar: Min känsla för form & färg i kombination med hållbara och långsiktiga trädgårdslösningar. Jag utgår från Lidingö och jobbar i Stockholm med omnejd.

En plats för vila

En grön oas

Oavsett storlek på trädgård, uteplats eller altan vill jag gärna skapa en plats där det finns möjlighet att kunna vistas i en vacker miljö och få möjlighet att spendera lediga timmar i en grön oas som är anpassat efter just dina behov. En trädgård behöver hjälp att komma igång, men även stöd under tillväxtens gång. Ibland behöver en befintlig trädgård anpassas och justeras efter livets förändringar.

Från skiss till plantering

Mina skisser görs både för hand och digitalt. Jag gör växtkompositioner och planterar ofta det jag har ritat. Jag har ett bra nätverk med samarbetspartners inför anläggning och är gärna med i den fasen som projektledare. Kontakta mig om du vill ha hjälp med din trädgård! 

IMG_6653_edited.jpg
Into the Green

Konsultation på plats hos dig

Boka in en 2 timmars konsultation hemma i din trädgård.

bottom of page